list_banne2

Tala Fou

Ultrasonic sua maualuga mita galuega faavae

Ole fua ole maualuga ole Ultrasonic e galue e fa'avae i luga ole tekinolosi fa'atekonolosi ma ta'iala ole fua ole taimi ole lele.O se fa'amatalaga lautele lea o le auala e galue ai:

Ultrasonic Pulse Generation: O se fua fa'asusu vai e fa'aosoina pulus ultrasonic mai se transducer po'o se masini fa'apipi'i i luga ole koneteina vai po'o luga ole koneteina.O le transducer e liua le malosi eletise i galu ultrasound, lea e alu i lalo i le ea poʻo le kesi i luga aʻe o le vai.

Fa'ata'ita'iga i luga o le vai: Pe a o'o atu pulusulu ultrasonic i luga o le vai, e toe fa'afo'i se vaega i tua i le transducer ona o le eseesega i le fa'alavelave fa'alogo i le va o le ea ma le vai.O le taimi e mana'omia mo le toe fo'i atu o le fatu fa'aalia i le masini e feso'ota'i tonu lava ma le mamao o le masini mai le vai.

Taimi ole Fua o Vaalele: O le mita maualuga e fua ai le taimi e alu ai se paso ultrasonic e malaga mai le masini i luga o le vai ma tua.I le fa'aogaina o le saosaoa masani o le leo i le ea (po'o isi fa'asalalauga) ma le fuaina o le taimi o le lele, o le fua o le vai e fa'atatau le mamao i luga o le vai.

Fuafuaga Fa'atatau: A mae'a loa ona iloa le mamao i le vai, e fa'aaoga e le fua fa'atatau le fa'amatalaga nei e fa'atatau ai le maualuga o le vai i totonu o le koneteina po'o le va'a.E ala i le iloaina o le geometry o le atigipusa, e mafai e se fua maualuga ona fuafua saʻo le maualuga e faʻatatau i le mamao fua.

Fa'amatalaga ma fa'aaliga: O fa'amatalaga fa'avasegaina e masani lava ona fa'aalia e pei o se fa'ailoga analog, feso'ota'iga fa'akomepiuta (pei o le 4-20 mA po'o le Modbus), po'o le fa'aalia i luga o se atina'e fa'apitonu'u, fa'atagaina le tagata fa'afoe e mata'ituina ma pulea le maualuga i totonu o le va'a.

I le aotelega, o fua fa'atatau o le ultrasonic e maua ai le le fa'afeso'ota'i, fa'atuatuaina, ma le sa'o le fuaina o le vai i le tele o mea tau pisinisi ma pisinisi.E fetaui lelei mo le faʻaaogaina i tane, silos, vaieli ma isi vai faʻapipiʻi ma faiga faiga.


Taimi meli: Tes-12-2023

talanoa i lau fuafuaga ma i matou i le asō!

E leai se mea e sili atu nai lo le uuina i lou lima!Kiliki i le taumatau e lafo mai ia i matou se imeli e aoao atili ai e uiga i au oloa.
auina atu fesili